lördag 6 augusti 2011

Biotips: Bridesmaids

.
Upphaussad, men jo, filmen är rolig! Helt enkelt bra. Men se inte trailers innan du går och ser den. Låt det bli en överraskning. 

Så blev man kändis för en dag

.
Får väl skriva några rader om att jag var med i Expressen för några veckor sedan - fast tyvärr inte i egenskap av hundinstruktör eller hundproblemskonsult, utan det gällde ett av mina andra stora intressen - näring och kosttillskott.

fredag 5 augusti 2011

NU ska det vara lättare att kommentera!

.
Jag lyckades hitta en hjälpsida om kommentarer på engelska. Och ändrade en till inställning. NU ska det fungera - åtminstone fungera bättre - att kommentera! Puh... Så nu hoppas jag bara att få in kommentarer!
.

måndag 1 augusti 2011

"Loss" är bra att ha

.
Min valp Asta hittar allt möjligt. Och det är inte alltid jag hinner ta det ifrån henne. Vad göra? Jag började träna "loss"!

Kan en labrador tränas till kamphund?

.
Jag läser i lokaltidningen att en dvärgpudel blev svårt skadad, först av en schäfer, sedan av en pitbull. Dvärgpudels ägare säger "Jag vet att pitbull kan vara världens underbaraste, det är ägaren det är fel på!" Ja, det är sant att det främst är ett ägarproblem - men inte bara.

När hunden nyper eller nafsar någon bakifrån

.
Om en person som är osäker på hundar (främst manliga personer) kommer och hälsar på så vill Draka gärna zooma in när de går förbi och ge dem ett litet, litet nafs i vaden. De flesta bryr sig inte, och då slutar Draka. Men brorsan reagerade annorlunda.