torsdag 1 november 2012

Jag är barnvänlig några gånger om året!

.
Jag erkänner - jag har hundar i stället för barn (och kanske i stället för man?). Men jag försöker att inte behandla dem som barn. När jag var liten så hade jag nallar i stället för dockor. Det var ju mysigare med päls! Även som vuxen är mitt tålamod med barn måttligt. Men några gånger om året är jag barnvänlig. Som nu vid Halloween.

Entrecoten låg kvar!!

.
Tyvärr är Asta ganska bra på att stjäla mat från köksbänken. Hon hoppar ledigt upp och har till och med lärt sig att öppna en av skåpluckorna. I dag kom jag hem - och fann entrecoten som jag hade stekt i pannan liggande kvar, orörd!! Gud, vad duktig hon måste ha varit!! Eller...?

Väsbyhem tar bort kamphundslistan!

.
Jag blev nyss uppringd av en journalist på Lokaltidningen Mitt i som berättade att Väsbyhems styrelse har beslutat att ta bort den så kallade "kamphundslistan", dvs listan över raser man inte får ha i Väsbyhem. Det är ett bra beslut.

onsdag 31 oktober 2012

Min blogg blir kanske först med en viktig hundnyhet!

Jag fick ett samtal från en journalist i förmiddags... sedan skrev jag ett inlägg på bloggen om det vi pratade om. Det handlar om en positiv förändring i en tidigare omdebatterad hundfråga, särskilt i Väsby... Men så pratade jag med journalisten igen och under samtalet bad hon mig att vänta en dag med att publicera... (av en viss anledning). Så jag tog bort inlägget. I morgon syns det på nytt och då kan ni se vad det gällde! Kanske denna blogg är absolut först ut med nyheten på nätet!
.

måndag 29 oktober 2012

Ta med hunden till Kista Galleria!

.
Om du bor i norra Storstockholmsområdet och har en social och hyfsat stresstålig hund så rekommenderar jag ett besök i Kista Galleria. Jag var där nyligen med mina två hundar och hade trevligt.

Stockholms Hundsportcentrum invigs den 10 nov

Jag har just nu ganska fullt upp med kurser, både att hålla dem och planera dem. Det är årets högsäsong för hundkurs!! Och det känns väldigt roligt. Roligt är det också att ett stort inomhuscentrum för hundsport snart står färdigt - granne med min vanliga kursplan! Det heter Stockholms Hundsportcentrum.  Jag har redan bokat in en del tider där. Så nu kommer du att kunna gå valpkurs och allmänlydnadskurs hos mig i vinter utan att frysa! Kom gärna på Öppet hus och invigning den 10 november kl 13-16!